Hari ini saya sUdah lElah bErkeliaran bersAma TeMaN - tEmaN sAya dIjaLanAn uNtuk mEngHabIskAn wAktu LuanG yAng tErsiSa, daN kEbeTualn sAya bArU pUlanG dAri RuMah tEman gW, dIundAng uNtuk mAkan gRatis,,
hehe,, sIApa yAng kAgak mAu dEngan nAmanYa yAng mAkan gRatis, tErkEcuAli makAn bAyaR, pAzti sobaT sEmua kAgaK mAu dAtang,,
hihi,,
bErhUbung mAlaM iNi sAya lAgi sEndiri tIada yAng meneMani dIrumAh ni, eH kOq mAlaH lAri kE lAgu tHe rOcK ya??..
sAya MAu mEmbaHas mengenAi DJARUM BLACK BLOG COMPETITON 2 sudah berjalan hAmpIr 6 bUlan, iNi meruPakaN kEduaKalinya DJARUM BLACK meNgadaKAn  DJARUM BLACK BLOG COMPETITON, 2 TaHun bErturuT-tUrut, DJARUM BLACK BLOG COMPETITON 2 sUdah bErlaNgsuNg mUlai tAngGal 1 SePteMbEr 2009 tAhun kEmaren,, hIkz - hikZ,, sAya sUdah lUmaYan tElat nI sOb uNtuk iKutan, bAgi sObat yAng pEngen ikutan masih Ada wakTu, jIka sObat iNgin LaNgsUng MendAftarkaN bLog sObat lAngsUng Aja pEncEt DISINI, tIdak bAnYak pErsYaratannYA sOb uNtuk iKutan DJARUM BLACK BLOG COMPETITON 2 inI,,  hAdiAhnyA juGa lUmayAn sOb,, lagiaN wAlupuN tIdAk mEnang jUga tIdAk aPa-apa, yAng pEngTing iKut bErkOmpetisi,,
sAyA bAru mEngikUti DJARUM BLACK BLOG COMPETITON 2 ini tadi pAgi, dAn bAru bisA pOstinG aRtikEl tEngAh mAlam bEgini , iH serem,,
iNi aDalah dAftaR bLog pEmeNang DJARUM BLACK BLOG COMPETITON 1.

 1. Moch. Khoirul Anam (http://ikomumm.blogspot.com)
 2. Husnud Diana (http://itemholic.blogspot.com)
 3. David Yacobus (http://theblackpacker.blogspot.com)
 4. Ady Sutady (http://duniaotak.blogspot.com)
 5. Wimphi MTL Wibowo (http://aidiaku.blogspot.com)
 6. Kandar Royani (http://areebahu.blogspot.com)
 7. Ahmad Zazili (http://ahmadzazili.blogspot.com)
 8. Muhamad Dian Manunggal (http://black2009.blogspot.com)
 9. Egi Resmana (http://egyzone.blogspot.com)
10. Ajie widianto (http://zisaka.blogspot.com)

Oqe sObat sEmua sAmpI dIsinI dUlu ya,,
thAnks bUat sEmua sBat sAya yAng sUdah sEtia mAmpir ke bLoG iNi,,
KeEp sPirIt fOr bLogGer Indonesia..



Related Post :

Comments

9 Responses to “Djarum Black Blog Competition 2”

  1. aa' mil on 24 Januari 2010 03.59

    Hmmm.... ada kompetisi II lagi nih

  2. ifoell on 24 Januari 2010 23.29

    ada kompetisi blog lagi ya..??
    Salam Kenal..
    boleh..boleh.. ntar di pasang link aku ya..??

  3. attayaya on 28 Januari 2010 18.12

    pokoke harus menang
    lalu traktiiiiir

  4. Ngeposting ni yee on 28 Januari 2010 22.06

    @attayaya : oQe sOb, dIlaksAnakAn ,,

  5. Qori on 30 Januari 2010 09.14

    semoga tahun ini situ menang juga deh...

    saya peserta juga loh, tapi cuma penggembira doang.

  6. Ngeposting ni yee on 30 Januari 2010 12.31

    @Qori : mUdah - mUdahan sOb,,

  7. Anonim on 12 Agustus 2010 07.13

    is speedily Links london Chainsapproaching and men across the earth will start stress out about it. links of london sweetie bracelet Choosing a Valentine's Gift can be somewhat grueling, friendship bracelets especially if she and you are entirely close and all you want to do is dash her sympathy during this unusual reason. links of london uk All you necessity is some planning, the little thoughts, and a whole lot of honey.

  8. Anonim on 12 Agustus 2010 08.55

    The brand is named after the famous American tattoo artist Ed Hardy. He was Abercrombie Hats a very famous tattoo artist and has published many ed hardy Hats books on tattooing techniques. But the ed hardy Caps tattoo has become a trademark through the efforts of a company called Christian Audiger. This company has ed hardy Hats been very famous and very powerful in the garment sector. In his opinion, desirable to create a brand called Ed Hardy and use art as a major selling point for the brand. This company buy ed hardy has been a great success and Ed Hardy clothing is a clothingbrand most famous.

  9. info bisnis hot on 2 Oktober 2013 07.53

    djarum black selalu membentuk kompetisi yang bonafit

Leave a Reply